Få mere ud af den danske sommer med en veldesignet træterrasse

10 June 2021
Astrid Pedersen

editorial

Skal familiens sommerferie 2021 afholdes hjemme i haven – og må det gerne være lidt luksus? Så kan du overveje at investere i en lækker træterrasse skræddersyet til boligen.

Hvorfor skal jeg betale for en træterrasse?

Måske synes du at det er penge ud af vinduet at betale en faglært håndværker for at opføre familiens træterrasse.

Du mener dig måske selv fuld i stand til at smække en træterrasse sammen og dermed spare de penge. Men her skal du tænke på at det, så længe du ønsker dig andet og mere end blot et fladt trædæk, kan være nødvendigt med en vis erfaring og ekspertise samt et professionelt håndelag.

Selv om du måske mener at være en ganske habil gør det selv mand er du stadig intet match for en faguddannet tømrer med mange år på bagen inden for sit fagområde. Og når du selv bygger en træterrasse kan du aldrig være sikker på konstruktionens bæredygtighed og holdbarhed.

En lækker træterrasse forøger værdien af din bolig

Samtidig kan du roligt betragte en professionelt opført træterrasse som en investering i din ejendom. En træterrasse som er designet og opført af en dygtig tømrer vil kunne repræsentere et ubetinget aktiv for dit hus.

Det betyder at du trygt kan bruge familiens ferierejse opsparing på at få bygget en lækker sort terrasse. Den vil føje værdi til boligen på flere planer. For det første får I den perfekte ramme om de lange solrige feriedage samt alle familiens måltider. Og for det andet vil din bolig blive mere værd hvis den kan præsentere en flot træterrasse, udført i smukke materialer på et solidt fundament.

Hvem kan hjælpe med at opføre en træterrasse?

Hos Andreas la Cour fra Kun Terrasser ApS kan du få den rette hjælp til design og konstruktion af træterrasse. Læs mere om hjemmesiden kun-terrasser.dk.

More articles