Få en gulvafslibning – og få boligen solgt

24 October 2017
Astrid Pedersen

editorial

Smukke, originale trægulve er et salgsargument i enhver boligannonce. Men hvis gulvet fremstår mat, trist, og skrammet, kan det have den stik modsatte effekt: Købere ser et besværligt gulv, som måske alligevel skal fjernes på grund af vandskader eller dybe skrammer, og det er der ingen, der gider gøre som det første, når de køber ny bolig. I hvert fald har man ikke lyst til at betale ekstra for et trægulv, der alligevel skal brækkes op. Og det er ærgerligt, når gulvet måske slet ikke er mere skadet, end at det sagtens kan reddes med en professionel gulvafslibning og en passende efterbehandling.

Tiltræk købere med et smukt, afslebet gulv

Som sælger tænker du måske, at du ikke gider bekoste den ekstra udgift, når nu alligevel huset eller lejligheden alligevel skal sælges. Men her bør du overveje, om den udgift alligevel ikke er det værd. Gulvet er noget af det første, køber ser, når vedkommende træder ind i en tom lejlighed. Hvis gulvet fremstår ensartet og velholdt, vil det smitte af på resten af indtrykket – og køber vil under alle omstændigheder vide, at der ikke vil være besvær forbundet med gulvene i forbindelse med indflytning.

Hvor finder jeg billig gulvafslibning?

Mange mennesker tror, at den billigste løsning er selv at afslibe sine gulve. Dette er en sandhed med modifikationer. For det første kræver det sin mand at styre en gulvafslibningsmaskine, og komme ud i alle kroge, så resultatet bliver jævnt og ensartet. For det andet har man sjældent som lægmand ekspertisen til at vurdere, hvornår man har slebet nok af, og hvilken type efterbehandling, der skal til for at opnå det flotteste resultat.

Hos gulvkanonen.dk finder du professionelle gulvafslibere, som har mange års erfaring bag sig inden for afslibning og efterbehandling af gulve. Gulvkanonen giver gerne et tilbud på afslibning af dine gulve, så kig forbi hjemmesiden og læs mere.

 

More articles