Berig din bolig med en træterrasse

09 June 2021
Astrid Pedersen

editorial

I løbet af de seneste år er danskerne blevet mere og mere bevidste om, hvorledes deres valg af ferieform påvirker klimaet. Samtidig har mange familier fået øjnene op for de mange spændende oplevelser det smukke danske sommerland kan tilbyde.

Der er absolut ingen grund til at tilbringe tid i overfyldte lufthavne og pakkede rutefly når vi har adgang til bølgende marker, dybe skove og kilometervis af lækker kystlinje lige her i lille Danmark. Og er man i besiddelse af et hus med egen have behøver man faktisk ikke engang at skulle bekymre sig om leje af sommerhus.

Skab feriehygge hjemme i haven

Hører du og din familier til den hastigt voksende gruppe af danskere som vælger en staycation frem for en stressende pakkerejse her til sommer kan du roligt glæde dig. Du vil blive overrasket over hvor meget mere afslappende det er at holde ferie inden for matriklens rammer. Og med de rette remedier kan du sagtens forvandle familiens have til jeres helt eget lille ferie paradis.

Børnene vil elske at kunne få direkte adgang til udendørs legeredskaber så som en have trampolin, et gyngestativ, egen sandkasse og måske et morsomt legetårn. På den måde kan de selv bestemme hvornår, hvor længe, og med hvem de ønsker at lege.

Samtidig kan de voksne overvære løjerne fra en liggestol i solen eller i skyggen. Og vil du for alvor sætte trumf på indretning af haven investerer du i en professionelt opført træterrasse.

Hvor kan jeg få hjælp til design og opførelse af træterrasser?

Skal din træterrasse være både smuk og holdbar, og således kunne fungere som den perfekte ramme omkring familiens udendørs aktiviteter, bør du overlade opgaven med design og konstruktion heraf til en dygtig tømrer. En sådan kan du finde i tømrermester Andreas la Cour fra firmaet Kun Terrasser ApS – læs mere på kun-terrasser.dk.

More articles