Yousmileismile.dk – find ud af, om Invisalign er noget for dig

08 January 2021
Camilla Skøtt

editorial

Går du og overvejer, om du skal få rettet dine tænder lidt til, så de ikke længere er helt så skæve – men er du usikker på, om Invisalign er noget for dig? Så læs med her, hvor vi fortæller lidt mere om systemet.

Har tankerne taget fart i retning af en tandregulering, og ved du med sikkerhed, at du ikke vil have togskinner på tænderne, så kan det være, at du i stedet kan bruge den usynlige bøjle fra Invisalign. Hos yousmileismile.dk har de dedikeret klinikken til det unikke system, og det har de gjort, fordi de har oplevet, at mange patienter i virkeligheden ønsker at få rettet tænderne, men ikke orker at se på de skarpe togskinner i flere måneder.

Invisalign er – modsat togskinnerne – knap nok synlige. Faktisk går systemet også under begrebet den usynlige bøjle, og det er netop, hvad det er; en gennemsigtig tandskinne, der knap er synlig for omverdenen, når den sidder på tænderne.

Hvorfor er bøjlen usynlig?

Tandskinnerne fra Invisalign er naturligvis ikke hundrede procent usynlig, men at den næsten er det, skyldes, at skinnerne produceres med udgangspunkt i aftryk af tænderne, fotografier og røntgenbilleder. Det betyder, at de passer nøjagtigt til patientens tandstilling, og dermed slutter de helt tæt til tænderne.

Plastikken, som tandskinnerne er lavet af, kaldes thermo plast, og den er udviklet specifikt til formålet. Skinnen er let at tage af og på, hvilket er godt, for den skal nemlig af, når du spiser, og når du børster dine tænder. Derudover skal den gerne bæres 22 timer i døgnet, hvis du vil have den optimale effekt.

Længden på en behandling med Invisalign varierer fra person til person, og det samme gør prisen. Det betyder, at du skal forbi en certificeret Invisalign-behandler, hvis du vil kende den nøjagtige pris i dit særlige tilfælde – den ligger som udgangspunkt et sted mellem 20.000-50.000 kr.

More articles