Vinduespolering i Roskilde

06 January 2022
Agner Clausen

editorial

Hvordan har du det med vinduespolering? Hvis du er som folk er flest, er det nok ikke noget du er videre begejstret for. For selv om vinduespolering i grunden er meget enkelt, så kræver det stor øvelse, hvis man vil have et godt resultat. Og den øvelse får man ikke hvis man pudser vinduer et par gange om året. Så udskyder man det og skidtet gror fast, hvilket gør vinduespudsningen endnu mere besværligt.

Vælg en vinduespudser med rentvandsanlæg

En professionel vinduespudser kan gøre arbejdet på en brøkdel af den tid vi andre behøver. Ikke mindst hvis vinduespudseren har et rentvandsanlæg. Det er et anlæg som gør det muligt at vaske vinduerne med ultra-rent vand. Ultra-rent vand indeholder ikke mineraler, kalk og jern og efterlader derfor ingen striber eller kalkaflejringer. Man kan således vaske vinduerne helt uden brug af hverken rengøringsmidler eller andre kemikalier. Det er med andre ord en meget effektiv og miljørigtig løsning i forhold til traditionel vinduespolering.

image

Så vælg en vinduespudser med et sådant rentvandsanlæg. Spørg dine naboer om de har en god vinduespudser. Gå eventuelt sammen med en eller flere naboer og få et tilbud på hvad det skal koste. Vinduespudseren vil kunne give jer en bedre pris, hvis han får flere kunder i det samme område

Express Multirens ApS – god vinduespolering i Roskilde

Express Multirens ApS tilbyder vask af vinduer og facader, til private, erhverv, boligselskaber mm i Roskilde og omegn. De bruger vandførende stænger, som kan nå op i 12 m. højde. hvilket gør, at de kan klare de fleste opgaver fra jorden, helt uden brug af stige, stillads eller lift. Express Multirens ApS sætter god service og tillid i højsæde. De anser ikke arbejdet for fuldført, med mindre du er tilfreds med resultatet. Så leder du efter vinduespolering i Roskilde, tag kontakt med Express Multirens ApS.

More articles