Vil C More overleve i længden?

25 May 2020
Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvis der er noget, som der er moderne nu om stunder, så er det at have streaming-tjenester.

Vi mennesker vil underholdes, når vi har lyst og af det, som vi foretrækker at se, når der er tid til det – og hvis der er tale om en serie, så vil vi gerne have det hele nu, end at vi skal vente en hel uge eller mere, når det passer en TV-kanal at sende det næste afsnit.

Der var dog noget hyggeligt ved, at man vidste, at folk havde nået at se lige meget af en serie, end at man kunne komme til at afsløre for meget for nogle kollegaer dage efter, fordi man havde set mere, end hvad de havde.

Og så er der jo det med, at man kan være “serie-utro” med ens bedre halvdel, hvis man ser flere afsnit alene, end når man havde aftalt at skulle se det sammen med ens kæreste.

Men sådan kommer fremtiden nok til at se ud endnu mere, at man vil underholdes, når det egner sig til en, end at man skal nøjes med gammeldags flow-TV – man vil selv være herre over den slags.

Blandt de mange streaming-udbydere er der så C More, som har været her et stykke tid, men som måske ikke er den mest velkendte af slagsen, men som mange sværger til, fordi man kan få mere målrettet skandinavisk indhold.

Men vil C More så overleve tidens tand, når det ser ud til, at der kommer endnu flere streaming-tjenester til, som der også har deres unikke indhold, og man trods alt skal betale for meget af den slags, og man så skal vælge, hvor man vil lægge ens penge?

Det er svært at sige, men man kan dog sige, at det har været praktisk for dem at etablere sig i god tid, for folk foretrækker at vælge den slags tjenester, som de kender.

More articles