Uddannelse VS erfaring ved gulvafslibning i Roskilde

15 april 2019
Anders Lundtang Hansen

editorial

Med en snak om uddannelse og erfaring med gulvafslibning tænker vi ikke i forbindelse med dig som kunde i Roskilde, der ønsker en gulvafslibning, hvad du kender til med gulvafslibning.

Vi vil hellere tale om, hvad der har størst betydning, når du som roskildenser skal hyre en gulvafsliber: Hvad skal du gå efter? Vedkommende eller firmaet med ansatte, der har mest uddannelse på området, eller erfaring til at foretage en gulvafslibning?

På den måde kan man faktisk sige, at du ender med lidt erfaring selv som kunde på området ved at suge til dig med den viden, vi serverer i denne artikel, der vil gøre dig (forhåbentligt) klogere på området.

Det skal selvfølgelig lige i skyndingen påpeges, at der findes bestemt firmaer, der beskæftiger sig med gulvafslibning i Roskilde og andre områder af landet, der både besidder erfaring og uddannelse til at mene, de bedst kan påtage sig en gulvafslibning af dit gulv.

Men derfor er det stadig tilladt at spørge ind til, om man skal gå efter dem, der har den bedste, længste og mest bredde eller specifikke uddannelse, eller dem/de, der besidder mest erfaring på området med at slibe gulve ned.

Man kan jo nemlig mene, at dem med den nyeste og mest opdaterede uddannelse er dem, der har den bedste forudsætning for at slibe gulve ned, mens dem med mest erfaring over måske endda flere årtier kan være låst lidt fast i en gammeldags og lidt ineffektiv metode til at slibe gulve ned med.

Her skal man dog huske på, at erfaring i langt de fleste tilfælde ikke kan måles med mange andre ting, og da slet heller ikke med uddannelse.

Uddannelse er godt, men som mange ny-uddannede mennesker vil opleve, så kræver det ofte joberfaring forud for at få et arbejde første gang.

Således skal du helst ønske dig en gulvafsliber med erfaring til at ordne dit gulv i roskilde end en, der måske har en kort eller lang uddannelse på området bag sig, men ikke aner, hvordan man udnytter den effektivt.

Flere Nyheder