Tag kontrollen over dit liv og få hjælp til at komme ud af misbruget

02 January 2020
admin

editorial

Har du sået og kigget dig selv dybt i øjnene i spejlet og besluttet dig for at tage kontrollen tilbage over dit liv og komme ud af dit misbrug? Det er en stor beslutning, og det tyder på, at du har en vis livskraft og styrke indeni til at ville mere og til at ville have et godt liv. Det er dog langt fra en dans på roser at komme ud af et misbrug, og det er ikke noget, du skal stå alene med.

Det er ikke ”bare lige” at komme ud af et misbrug

Alle kan få brug for hjælp, og det er også med hjælp, der er større sandsynlighed for succes. Det kan blandt andet være hjælp og støtte fra familie, men disse kan have meget svært ved at sætte sig ind i, hvad du gennemgår, når du er i et misbrug, og når du forsøger at komme ud af det. Mange forstår ikke, hvorfor du ikke ”bare” lader være med at misbruge. Så nemt er det dog langt fra – for så havde du formentlig gjort det.

Tag på Stien behandlingscenter

En rigtig god løsning vil være at tage i døgnbehandling på et center som på Stien Behandlingscenter. Her får både du og din familie nogle redskaber, så i sammen kan komme ud på den anden side. Du bliver afruset i trygge og rolige omgivelser, hvor du kan få al den hjælp, du har brug for, til de abstinenser, der måtte vise sig. Disse skal du ikke stå alene med, da de kan være farlige på egen hånd.

Du vil få behandling af dygtige psykiatere, der kan nå ind til kernen, hvorfra misbruget stammer. Når du har fundet årsagen til misbruget, kan du arbejde med det og dermed forebygge tilbagefald. Det kan også være, at du har brug for juridisk rådgivning til problemer, som misbruget har ført med sig. Dette finder du også på Stien behandlingscenter. Du får altså en kombination af afrusning, lægelig behandling og juridisk rådgivning, samtidig med at din familie får forståelse for din situation.

 

 

More articles