Stol ikke på alt for mange til at betro dine Chanel tasker til

18 July 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvis der er nogle mennesker, der er lidt for overivrige efter at holde dine Chanel tasker eller bare en enkelt af slagsen, efter du har købt en fra https://www.cphbrandshop.dk/vare-kategori/chanel/ , så skal man lige undre sig lidt og holde igen.

Det er jo noget andet, hvis det er ekspedienten fra butikken, hvor du købte den, som der gerne vil hjælpe dig, mens du får styr på dine sager efter købet.

Så gør det jo ikke så meget, at man ikke kender personen, men hvis det generelt er fremmede, som der gerne vil hjælpe dig, så skal du lige stoppe op og tænke sig om.

Der kan være mange mennesker, der venter ved sådan en butik her, hvor de måske ikke ligner tyveknægte, men de ser efter dem, som der er alene og måske meget skrøbelige, så de kan løbe hen og tage Chaneltasken fra en.

Og nogle er endda mere udspekulerede!

chanel tasker

Giv ikke din Chanel taske til alle og enhver

Det er en af grundene til, at man skal blive i butikken, mens man får styr på alting og lige finder ud af, hvordan man holder bedst på tasken, for hvis man gør det på vej ud, så kan der være en person, der godt lige vil holde tasken for dig for at “hjælpe”, men det er egentlig bare et påskud til at løbe med tasken.

Der må være mulighed for, at man lige kan blive i forretningen lidt, selvom der også er en kunde bag en, der gerne vil ekspederes.

Denne lille beslutning om at blive kan blive det, der gør, at du har din Chaneltaske i lidt længere tid end bare nogle sekunder eller et minut, får der er en slubbert, som der render med den.

Det ville være noget så trist, hvis man mistede den så kort tid efter, at man havde erhvervet den.

More articles