Som vognmand må du pryde førerhuset personligt

17 March 2021
Anders Lundtang Hansen

Det er ikke alle vognmænd, der kører lange ture, men selv om man kører nogle korte ture hver dag på arbejdet, hvor man kan komme hjem til ens egen bolig efter fyraften, eller man er ude på landevejene i flere dage, så er det rart med et førerhus, der føles som et hjem væk fra ens hjem.

Det er jo trods alt her, man tilbringer langt størstedelen af tiden, så udover at man skal have et godt sæde at sidde i, og man gerne vil have et ordentligt klimaanlæg, så skal man også føle, at der er noget personligt ved det, som gør det til ens eget.

Dette gælder både, om man har ens egen vogn, eller man skifter dem ud.

Du har nok mødt dem på vejene, hvor man ser navneskilte i disse store lastbiler og måske lidt pynt til.

Dette kunne de fleste af os ikke finde på at gøre i vores personbiler, men de her vognmænd kan nogle gange næsten leve i deres lastbil.

Vognmanden må gøre førerhuset til sit eget

Der er selvfølgelig grænser for, hvad man må gøre med “indretningen” i sådan et førerhus i en lastbil, men man kan jo betragte det lidt som ens kontorplads i en kontorbygning:

Man vil gerne have nogle billeder af ens familie, og så skal indstillingerne på skrivebordet være, som man ønsker det. Derfor foretrækker man også at have den samme plads hver gang.

Men i et førerhus skal man nogle gange også overnatte og opholde sig i flere dage ad gangen, så her har man virkelig brug for at føle sig lidt hjemme, selvom man er langt væk hjemmefra.

Man kan måske få lov til at pynte det lidt op og installere nogle remedier, der gør det til ens eget, så længe det er godkendt ifølge reglementet.

Leder du efter et vognmandsfirma, så kan du afprøve http://www.keldorftransport.dk/.

More articles