Slidt emalje i badekar kan fikses

17 august 2020
Astrid Pedersen

editorial

Er dit badekar blevet ås grimt at se på at du på ingen måde har lyst til at bruge det i forbindelse med karbad? Så har du sikkert mange gange overvejet at skrotte karret og enten skifte det ud med et nyt eller af slagsen eller opføre en brusekabine. Men i langt de fleste tilfælde kan det faktisk lade sig gøre at reparere emaljen så badekarret bliver flot igen.

Kan jeg selv reparere emaljen i mit badekar?

Reemaljering er en proces som minder meget om en autolakering. Først renses karret indvendig således at det bliver helt glat. Diverse huller og revner spartles ud, og karret slibes så det er klar til at modtage grunder. Oven på grunderen påføres den nye emalje, et kompositmateriale bestående af akryl og uretan, ved hjælp af en sprøjte pistol.

På den måde bliver den nye emalje tæt, stærk og ensartet i overfladen. Og lige som du aldrig selv ville forsøge dig med en autolakering, bør du heller ikke selv kaste dig ud i en reemaljering.

Hvem kan hjælpe mig med en professionel reemaljering af mit gamle badekar?

Det er således en rigtig god idé at overlade opgaven med maling af badekar til de professionelle. Du kan få hjælp til reparation af slidt emalje badekar hos Ny Emalje. Ny Emalje er en dansk virksomhed som har specialiseret sig inden for reemaljering af badekar, håndvakse, spa bade og meget mere.

Når du vælger at lade Ny Emalje varetage arbejdet med emaljering af dit gamle slidte badekar kan du forvente intet mindre end fantastiske resultater. Dit badekar, som før var aldeles uappetitligt, kommer til at stå som var det ganske nyt. Og så har du atter mulighed for at lege wellness klinik i dit eget badeværelse!

Du kan læse mere, se flotte før og efter hilleder af reemaljering af badekar og kontakte Ny Emalje via hjemmesiden ny-emalje.dk

Flere Nyheder