Send pakke til ind- eller udland med DHL

11 September 2020
Astrid Pedersen

editorial

Når du står for at skulle sende en pakke – enten internt i Danmark eller til det store udland – kan du med fordel vælge DHL.

Hvor finder jeg min nærmeste DHL pakkeshop?

Det er som regel intet problem at finde en DHL pakkeshop – eller DHL Service point, som virksomheden selv kalder det – i nærheden af din bopæl. Da DHL er en af de største aktører på det danske marked for fragt, forsendelse og distribution er der DHL pakkeshops over alt i Danmark.

Du finder eksempelvis DHL Service Points i mange supermarkeder, hvor der også er opstillet en såkaldt Swipbox. Med en Swipbox får din modtager den ultimative fleksibilitet idet han eller hun ikke behøver at stå i kø for at fin sin pakke udleveret med i stedet blot kan låse sig ind i en Swipbox og afhente den. Og som afsender kan du ligeledes benytte Swipbox til aflevering af din pakke til forsendelse.

Foruden supermarkeder har DHL Service Points hos kiosker og dagligvare butikker, på tank stationer og i flere specialforretninger. Du kan på pakke.dk finde en søge formular som ved indtastning af postnummer gør det muligt at danne et overblik over alle DHL Service Points i nærheden af dig, vist enten på et kort eller i en liste.

Hvordan bestiller jeg forsendelse med DHL?

Hvis du er i tvivl om hvilken form for forsendelse med DHL du skal vælge kan du med stor fordel benytte dig af pakke.dk. Pakke.dk er en forsendelses portal som samarbejder med de største aktører inden for forsendelse i Danmark, her under DHL, PostNord, UPS, Bring og mange andre.

Hos pakke.dk kan du nemt og hurtigt få præsenteret de mest optimale forsendelses modeller således at du kan vælge den der passer dig bedst hvad angår pris og forsendelses tid. Find din DHL forsendelse på pakke.dk

More articles