Rocket espressomaskiner – cremen af kaffe

06 July 2021
Astrid Pedersen

editorial

Driver du en cafe eller en restaurant, eller skal det lille kontorfællesskab forkæles med lækker kaffe hver eneste dag? Så kan du med fordel investere i en semi automatisk espressomaskine.

Hvad er en semi automatisk espressomaskine?

En semi automatisk espressomaskine er en espressomaskine som skal betejens ved håndkraft, men som stadig benytter sig af automatiske processer for at frembringe den perfekte espresso drik.

Den semi automatiske espressomaskine, også kaldet den manuelle espressomaskine, kræver en del mere arbejde i forbindelse med fremstilling af en kop espresso end en fuldautomatisk en af slagsen. 

Du skal bruge tid på at fylde filteret med fint malede bønner – gerne af sorten Robusta – og stampe dem helt fast med et dertil indrettet tamper. Du skal selv styre mængden af vand som presses gennem de sammenpressede bønner. Og du skal selv forestå opvarmning samt skumning og dosering af den mælk som skal bruges.

Til gengæld får du hele oplevelsen ved at frembringe den perfekte drik, komplet med en skøn aroma og den karakteristiske crema. Denne oplevelse er essentiel for nydelsen af din espresso, americano, latte macchiato, cortado, cappuccino eller caffe latte. Og har du tiden vil du hurtigt lære at sætte pris på denne form for ”slow coffee”.

Hvilken espressomaskine skal jeg vælge?

Hvis du ikke stiller dig tilfreds med mindre end det bedste bør du vælge en espressomaskine af mærket Rocket. Rocket er et italiensk brand – og så bliver det bare kke bedre når det handler om fremstilling af kvalitets espresso.

Italienerne ved om nogen hvorledes den kage skal skæres. Og med en Rocket espressomaskine får du en espressomaskine som kan brygge kvalitets kaffedrikke i mange år fremover.

Du kan finde et velassorteret udvalg af de populære Rocket espressomaskiner hos det danske firma Kaffeexpressen. Klik ind på hjemmesiden Kaffeexpressen.dk og find den Rocket espressomaskine som matcher dine behov.

More articles