Professionel og venlig gulvsliber i Skanderborg

13 januar 2020
Signe Hansen

editorial

Skal du have slebet gulve? Så er det ikke ligegyldigt hvem du søger hjælp hos. Mange begår tre klassiske fejl, når de skal en til at slibe deres gulve. Tre fejl du ikke begår hos GulvKanonen i Skanderborg.

Den første fejl er at vælge en alt for billig gulvsliber. Det ligner tit, at du får præcis det samme for pengene, men det er meget, meget sjældent tilfældet. En billig gulvsliber mangler typisk erfaring, giver ikke den samme grundige rådgivning eller er blot alt for hurtig i sit arbejde. Det betyder, at gulvet ikke holder de 15-20 år, som det gerne skulle kunne.

Den anden fejl folk ofte begår er ikke at tjekke op på deres sliber. Der er en lang række ratingsites, som for eksempel Trustpilot, hvor du kan læse, hvad de andre kunder siger og synes om en bestemt gulvsliber. Hos GulvKanonen er folk tilfredse!

Den sidste fejl er ikke at spørge ordentligt ind til processen, og hvad dit gulv kræver inden arbejdet går i gang. Der findes ingen standardløsninger til gulve, og der er stor forskel på om det er et parketgulv eller et plankegulv. Der er stor forskel på, hvilken overflade der er på gulvet nu, og på den overflade som du ønsker. Vigtigst af alt er der forskel på de behov du og din familie individuelt har. Måske skal børnene kunne boltre sig, og gulvene skal hellere have en høj slidkapacitet end shine.

Hos GulvKanonen står et stort hold professionelle klar til at give dig god, grundig og nem vejledning og rådgivning inden de begynder at arbejde med dit gulv. De giver 3 års garanti for udført arbejde, samt mulighed for at vente med at betale, når arbejdet er godkendt. Du er altså i trygge hænder hos dem, uanset, hvad det er du og dit gulv har behov for.

Flere Nyheder