Med rydning af dødsbo behøver du ikke at tænke på oprydning efter den afdøde

02 november 2021
Emilie Ann Jacobsen

editorial

Det er hårdt at miste en person, som man holder meget af. Udover at der er sorgen, som du skal forholde dig til, er der også mange praktiske ting, du skal ordne. Du skal for eksempel ordne en masse papirer og beslutte dig for, hvad der skal ske med den afdødes ting. Det kan være svært for dig at skulle gå og rydde det hele op, når du har det svært efter at have mistet nogen. 

Hvis du ikke har nogen interesse i at beholde tingene efter den afdøde, kan du kontakte et firma, der står for køb af dødsbo. De kan derefter komme og give dig en vurdering af, hvor meget indboet er værd. Derefter kan du finde ud af, om du vil sælge. 

Et godt firma for dig at henvende dig til, hvis du gerne vil have ryddet et dødsbo, er Marskandiseren i Store Kongensgade. De har stor erfaring på området. Faktisk blev firmaet etableret helt tilbage i 1798. Se mere her

Må jeg slet ikke beholde noget selv, når jeg får ryddet dødsboet?

Måske er der nogle få ting i dødsboet, som du gerne vil beholde. I det tilfælde kan det være, at du er i tvivl om, om du kan få nogle andre til at rydde dødsboet for dig. Det kan du dog sagtens. I det tilfælde fjerner du bare de ting, som du gerne vil beholde. Så får du bare et tilbud på de ting, der er tilbage. 

Er du i tvivl om, om du har lyst til at sælge tingene, kan du altid starte med at få et tilbud på det. Det er gratis for dig at få en fra Marskandiseren i Store Kongensgade ud at vurdere dine ejendele. Når du har fået tilbuddet, kan det være, at det bliver mere klart for dig, om du har lyst til at sælge eller ej. 

Flere Nyheder