Mangler du ikke lige en kikkert?

21 May 2019
Anders Lundtang Hansen
Mangler du ikke lige en kikkert?

Nej, vi spørger dig ikke for at høre, om du skulle have glemt din kikkert, som du gerne vil have retur.

Vi tænker mere på, om du ikke står og har lyst til at investere i en ny kikkert? Selv hvis du skulle have uheldigvis smidt den gamle væk, så kunne det jo være et tegn på, at du skulle til at købe dig en ny.

Selv hvis du ikke har eget en kikkert før, eller måske en sternekikkert for den sags skyld, så var tiden måske kommet til, at du skulle til at få dig en hobby med at kigge på stjerner, se stjerneformationerne ændre sig, notere dette og gøre det til en hobby, der var populær for mange år siden.

Hvis du ikke har eget og aldrig har eget en kikkert, så kan du måske spørge, hvad du egentlig skal bruge en kikkert til, og her ved vi da også godt, at du ikke spørger, hvad en kikkert egentlig kan – det ved du godt – men hvorfor du lige præcist skulle have brug for en kikkert i dit liv nu?

Årsagen kunne jo være, du agter at blive mere at et friluftsmenneske, hvilket kunne være sket i forbindelse med, at du gerne vil komme mere ud for at tabe dig, eller du bare gerne vil lave noget i din fritid, der ikke involveret at sidde ved en skærm.

Så du begynder at gå en masse ture, hvor du bemærker fugle og råvildt, hvis du er så heldig at have natur i din nærhed.

Men så ved du nok også godt, at du ikke kan komme tæt på disse dyr, før de stikker af, da de har lært, at mennesker skal man ikke kunne komme for tæt på.

Med en kikkert ville du kunne se gode detaljer af dyrene på lang afstand, du kan notere dette eller direkte vise det til andre, du er ude at gå sammen med.

More articles