Maling af badekar er en oplagt idé til dig, der gerne vil give dit badeværelse et nyt look

30 September 2021
Kamilla Sonne

editorial

Er dit badeværelse begyndt at være en smule slidt? Eller er du bare træt af udseendet og kunne godt tænke dig noget, der var mere moderne og tidssvarende?

Så kan der være mange ting, man kan gøre ved badeværelset. En af dem – som folk ofte overser – er muligheden for maling af badekar.

Her går man ind og spraymaler badekarret, så det kommer til at se ud som nyt. Det giver ikke alene en ny, pæn og ubrudt overflade, men sikrer også, at man evt. kan få et helt nyt look.

Og i modsætning til hvad mange tror, er maling af badekar hverken en dyr eller særlig besværlig procedure. Derfor er det den oplagte løsning til dig, hvis badekar har set bedre dage.

Et ansigtsløft til badeværelset

Der er ikke noget at sige til, at et badekar bliver slidt med tiden. Det bliver udsat for lidt af hvert med både sæbe, varmt vand og naturligvis den almindelige brug.

Derfor vil der ofte komme hul på malingen – eller emaljen – hvilket hverken er særlig godt for badekarret eller ser særligt godt ud.

Med maling af badekar kommer man alle disse små mærker og skønhedsfejl til livs, sådan at badekarret igen kommer til at stråle.

Derfor er der ingen grund til at betale en masse penge eller bruge en masse besvær på at få karret skiftet ud.

Hvad koster maling af badekar?

Man kan godt forsøge at male sit badekar selv, men det er noget, der generelt frarådes. Det kræver nemlig både de rigtige værktøjer og den rigtige viden, hvis man skal have et godt resultat med maling af badekar.

Du kan dog ganske hurtigt indhente et tilbud på, hvad det vil koste at få malet dit badekar. Det vil nok komme bag på dig, hvor nemt, billigt og hurtigt det kan gøres.

Klik her for at indhente et tilbud på maling af badekar.

More articles