LED indbygningsspot – Altid en klassiker

30 November 2021
Athene Eriksen

editorial

LED indbygningsspots – Maksimal belysning, mere plads 

Vi ønsker alle det absolut bedste af vores investeringer, dette findes der vist ingen tvivl om. Vores vigtigste ressourcer, som eksempelvis økonomiske goder og vores tid, er yderst vigtige, da ingen ønsker dig overflødige udgifter. Specielt når det kommer til renovation af vores hjem, hvilket ofte kan være en kostbar og lang affære. Svaret på hvordan, du kan få udført dette bedst muligt, er måske ved at starte med de små detaljer, som i sidste ende vil gøre den store forskel. 

Hvad er LED indbygningsspots? 

Dette er måske en af de mest populære typer lyskilder på markedet i dag, da disse giver en optimal belysning og ikke optager plads i dit hjem. Ved at vælge LED indbygningsspots, slipper du derfor for at have et overtal af lamper stående i dit hjem og for en elregning der kan skræmme livet af selv den bedste. image

Hvorfor er det mere økonomisk at vælge LED? 

Dette findes der flere forskellige årsager til, så for at give dig et så klart overblik som muligt, vil nogle af disse nævnes her: 

• En spare- eller halogenpære har en gennemsnitlig levetid på ca.10.000 timer
• Når du vælger en LED pære, har den en gennemsnitlig levetid på. 15.000 timer 
• En LED pære bruger gennemsnitligt 5 gange mindre strøm, end de gammeldags modeller
• Sættes dette op i kroner og øre, vil dette give en estimeret fald på elregningen, på 1.000 kr. årligt, dette pr. installerede pære

LED indbygningsspots er derfor ikke blot en ren og stilig investering i dit hjem, det giver dig også mere frihed, til at investere i de andre ting i livet, som betyder noget for dig. Dette er også en grøn løsning, som vil forbedre dit klimaaftryk. 

Ønsker du et godt tilbud på LED indbygningsspots? Så finder du det her.

More articles