Lad VVS firma i Tårnby fikse rørene

04 November 2020
Astrid Pedersen

editorial

Skal dit badeværelse sættes flot i stand, eller skal køkkenet moderniseres og ombygges? Så skal du have fat på autoriserede håndværkere – her under en VVS’er.

Kan jeg selv løse VVS opgaver i mit eget hjem?

Måske tænker du at der ikke er nogen grund til at betale for en professionel VVS installatør når badeværelset skal sættes i stand eller køkkenet bygges om. Du mener muligvis at du selv fint er i stand til at udføre det arbejde der ligger i at flytte et afløb, opsætte et væghængt toilet, eller måske oprette et nyt dræn til din vaskemaskine.

Men her skal du være opmærksom på at det slet ikke er tilladt for dig at rode med de faste installationer i din bolig. Dette gælder for såvel VVS installationer som el installationer. Alt, hvad du ikke umiddelbart kan skrue løs og tage med dig ud af bygningen tæller som faste installationer.

Dette betyder at der skal en autoriseret VVS installatør på banen hvis din badeværelses renovering tæller meget andet end udskiftning af vandhanen eller armaturet i din bruse niche. Der er simpelt hen alt for stor risko forbundet med amatør VVS arbejde til at det kan tillades – og derfor bør du så tidligt som muligt i processen kontakte den lokale VVS forretning for et godt tilbud på professionelt udført VVS arbejde.

Find din lokale VVS mand i Tårnby

Er du bosat på Amager, for eksempel i Tårnby, Kastrup, Sundby eller Dragør, kan du med stor fordel tilkalde Claus A. Axmark VVS når der skal udføres VVS arbejde i din bolig. Claus A. Axmark VVS har igennem mange år tilbud hjælp til VVS i Tårnby og vil med sikkerhed kunne hjælpe dig, uanset opgavens størrelse og karakter. Læs mere om Claus A. Axmark VVS, og få et tilbud på VVS arbejde, på caavvs.dk

More articles