Lån penge online til en ny bærbar

03 February 2021
Lotte Hindsberg

editorial

Kender du det, at du står og skal aflevere en vigtig opgave, og så går den bærbare ned og samtidig er din konto gabende tom. Du kan selvfølgelig gå i banken og ansøge om et lån, men det tager typisk en 2-3 uger og så vil du ikke kunne nå at få din opgave færdig og leveret til tiden. Heldigvis er der i dag flere alternativer til banken.

Du kan ansøge om et lån online eller du kan få finanseret dit lån i den butik, du køber den bærbare i. Du kan læse mere om de forskellige muligheder her.

Lån direkte i en online bank

Der er mange fordele ved at låne direkte i en online bank, frem for at gå i en traditionel bank for at låne til en ny bærbar. Det er hurtigt og nemt at låne og du har typisk pengene indenfor et døgn, så du kan komme ud og købe en ny bærbar og forsætte din opgave.

For at kunne låne online skal du være i besiddelse af et NemID, en aktiv mailadresse og have en dansk folkeregister adresse. Er det et større beløb du ønsker at låne, vil du kunne blive bedt om at vise dokumentation for at du har en indtægt. 

Lån i butikken til en ny bærbar

Mange butikker tilbyder ofte deres kunder at de kan låne til eks. en bærbar. Det er typisk både rente og gebyrfrie lån, som gør det attraktivt at låne. Butikken har typisk lavet en aftale med en online bank. Det man skal være opmærksom på som låner, er at det er vigtigt at få betalt til tiden.

Hvis man enten glemmer at få betalt til tiden eller hvis du ikke kan betale, vil du opleve at der bliver lagt nogle høje gebyrer på lånet. Men betaler man til tiden, er det en billig måde at få en ny bærbar.

More articles