Køb din yndlings parfume billigt online

17 July 2019
Astrid Pedersen

editorial

De fleste kvinder tænker meget over deres personlige udstråling, og gør hvad de kan for at underbygge denne gennem deres fysiske fremtoning. Dette kan for eksempel indebære at sætte håret i en bestemt frisure, vælge en særlig stil i forhold til påklædning og accessories, og gøre meget ud af sin makeup. Men hvad mange kvinder overser, er deres duft. Din parfume bør, i lige så høj grad som de visuelle elementer af dit individuelle udtryk, understrege din personlighed og afspejle din unikke stil. Derfor er det vigtigt, at du gør dig umage med – og tænker meget over – dit valg af parfume.

Den rette parfume gør dit udtryk komplet

Du har måske ikke tænkt over det, men lugtesansen er en sans, som er langt mere umiddelbar end synet og hørelsen. Du har helt sikkert prøvet at blive frastødt af lugt – for eksempel lugten af en uvasket armhule i bussen, eller den ramme stank af cigaretrøg og alkohol på et værtshus – og tiltrukket af andre. Når vi er tiltrukket af en duft, er det på grund af en kemisk reaktion i hjernen, som bestemmer langt mere for vort indtryk af en person end det visuelle og det auditive – det vil sige, det vi ser og det vi hører.

En parfume udvikler sig i samarbejde med din krops kemi, og får først sin endelige duft efter et par timer. Du skal således finde en duft, som passer til lige præcis dig – og dette kan godt tage lang tid. Du bør lade duften udvikle sig på din hud, og dernæst tage stilling til det endelige resultat. Du kan eventuelt få en veninde til at hjælpe dig med at vurdere, om du og duften er et match.

Du kan eventuelt prøve dig frem med forskellige dufte i dit lokale parfumeri. Når du har fundet den rette parfume, kan du bestille den på https://www.sephora.dk/ 

More articles