Køb brygudstyr online, og bliv din egen brygmester

06 oktober 2020
Astrid Pedersen

editorial

Som øl entusiast har du kronede dage i denne tid. Gennem de seneste tyve år er markedet blevet beriget med såvel spændende udenlandsk øl som nyskabende produkter fra de mange innovative mikro bryggerier der popper op rundt omkring i landet.

Markedet for øl er mangfoldigt som aldrig før – og hvert år kommer nye øl typer til med unikke smags varianter og karakteristika. Øl er blevet comme il faut selv i de pænere kredse, hvor øldrikning tidligere var forbeholdt underklassen. Og som det seneste nye kan du faktisk med det rette brygudstyr fremstille din egen øl.

Findes der brygudstyr til nybegyndere?

Måske synes du det er overkill at investere i et semi professionelt bryganlæg når du end ikke ved om du ønsker at optage ølbrygning som hobby. Til alt held er det hos Albryg muligt at købe brygudstyr som er særligt sammensat til nybegyndere.

Med et begynder sæt fra Albryg får du alt hvad du skal bruge for at komme godt i gang med ølbrygning hjemme i privaten. Et begynder sæt indeholder en gærspand og en brygspand, begge forsynet med taphane, en brygske, en flaskefylder, en kapsel påsætter og 100 kapsler samt diverse rengørings udstyr.

Du vil med et af de smarte beer kits, som indeholder alle nødvendige ingredienser og smagsstoffer til ølbrygning i nøje afmålte forhold, hurtigt og nemt kunne brygge velsmagende øl af den type du foretrækker. Et begynder sæt er den perfekte introduktion til ølbrygning. Og hvis din nye hobby fænger kan du altid avancere til et af de større bryganlæg som giver dig mulighed for selv at styre brygge processen og dermed skabe unikke resultater.

Hos Albryg finder du alt hvad du skal bruge af brygudstyr, ingredienser og tilbehør til ølbrygning. Du kan læse mere og se det store sortiment af spændende brygudstyr i den online shop på albryg.dk

Flere Nyheder