Knivskarpe SEO tekster sælger bedre

05 April 2021
Astrid Pedersen

editorial

Har du åbnet en fin og funktionel webshop, men mangler du kunder i butikken? Så bør du satse på at højne din konvertering ved hjælp af SEO tekster.

Hvordan kan SEO tekster øge mit salg?

Svaret på oven for stillede spørgsmål skal findes i SEO delen af udtrykket SEO tekster. SEO står nemlig for Search Engine Optimization som kan oversættes til søgemaskineoptimering på dansk.

SEO er en fælles betegnelse for en række faglige greb og tiltag som udøves på og omkring dit website med det formål at gøre denne mere synlig og læsevenlig for diverse søgemaskiner, her under i særdeleshed Google.

Når du har god SEO på din side vil Google belønne dig i form af en bedre – altså højere – placering i Googles søgeresultater på de søgeord eller søgetermer du har valgt. Og her spiller teksten på din hjemmeside eller i din online shop en ikke helt uvæsentlig rolle.

Hvordan får jeg god SEO på min hjemmeside?

Hvis du vil være helt sikker på at teksten på din hjemmeside lever op til de gældende standarder for god SEO tekst bør du alliere din med en SEO-tekstforfatter.

En SEO-tekstforfatter er en tekstforfatter eller skribent som, foruden stærke sproglige kundskaber og en flydende pen – har styr på sine SEO regler. Med en SEO-tekstforfatter får du skarpe og vel tilrettelagte tekster til alle sider i din webshop eller på dit website, her under kategoritekster og produktbeskrivelser som er både informative og fængende.

På den måde får du altså tekster som er hjælpsomme for dine kunder og samtidig hjælper Google med at placere dit website i den rette sammenhæng. Og så kan du altså opnå en højere konvertering samtidig med at du yder den optimale online service til dine kunder.

Du kan finde en dygtig SEO-tekstforfatter eller SEO-skribent hos Wordpens – læs mere på wordpens.com

More articles