Klik dig til den perfekte tøjreparation

30 januar 2020
Søren Black
Klik dig til den perfekte tøjreparation

Nyt liv til dit tøj

Dit tøj er det, der signalerer, hvem du er. Derfor er det også ærgerligt, når for eksempel dine yndlingsbukser pludselig får en revne bagpå. I dette tilfælde vælger mange at smide deres bukser direkte i skraldespanden. Det er utrolig synd, da en professionel skrædder ofte kan fikse dit tøj, så det så at sige får et helt nyt liv. En revne bagpå i et par bukser kan nemt repareres, og så har du ellers et stykke tøj, som kan holde mange år fremover. Dette sparer dig både for penge til nye bukser, og det er virkelig godt for miljøet. Det koster nemlig store resurser, i form af for eksempel vand, at fremstille et par cowboybukser. Når du får bukserne syet hos Mundas, kan du ikke bare beholde dit yndlingstøj, du gør også en virkelig god klimabevidst handling.

Tøjreparation inden for 72 timer

Mundas er din skrædder i København. Her kan du inden for 72 timer få dit tøj afhentet, syet og tilbageleveret, så tøjet er i en stand så god som ny. Skrædderen hos Mundas kan også hjælpe dig, hvis du eksempelvis har købt et par bukser, der er for lange. Så lægger skrædderen bukserne op, og på den måde undgår du at træde dem i stykker efter kort tid. Skrædderne hos Mundas har tilsammen over 25 års erfaring i branchen. Det betyder, at de kan håndtere en symaskine lige så godt, som en tømrer kan bruge en hammer og en skruetrækker.

Bestil din skrædder online

Hos Mundas foregår bestilling af skrædder online. Det betyder, at din skrædder aldrig er mere end et par museklik væk. Når bestillingen er afsendt, skal du bare vente på, at buddet fra Mundas ringer på døren. Så kan dit tøj komme til skrædderen og blive fikset, lige som du ønsker det. Nemmere kan det ikke blive.

Flere Nyheder