Kan man reparere emalje på badekar? Klik her og bliv klogere på det

12 October 2021
Kamilla Sonne

editorial

Er dit badekar blevet slidt og træt at se på? Måske er det endda gået så galt, at der er kommet hul på emaljen, og der er blevet dannet rust i badekarret?

Det er hverken pænt at se på eller særligt indbydende at skulle bade i. Heldigvis er der ingen grund til at smide en masse penge efter et helt nyt badekar.

Man kan nemlig godt reparere emalje på et badekar. Eller – hvis man skal være helt korrekt, går man simpelthen ind og re-emaljerer badekarret.

På den måde genvinder badekarret sin tidligere flotte og ubrudte overflade, så det igen kommer til at se ud som nyt.

På den måde er det både hurtigt og langt billigere, end de fleste tror, at give sit badeværelse et ansigtsløft med et flot badekar.

Processen med at reparere emalje på badekar

Så tænker du måske – hvordan foregår det egentlig med at reparere emalje på badekar?

Det er en længere proces med materialer og kemikalier, som de fleste ikke beskæftiger sig med normalt. Derfor frarådes det generelt, at man forsøger at re-emaljere sit badekar på egen hånd.

Hvis du ønsker at reparere emalje på badekar, giver det bedre mening at indhente professionel hjælp. Det sikrer nemlig et professionelt udseende resultat i høj kvalitet, som vil holde længe.

Hvad koster re-emaljering af badekar?

Det kan måske lyde dyrt og besværligt at skulle indhente hjælp til at reparere emalje på dit badekar, men det er faktisk ikke tilfældet.

Ofte tager det ikke mere end 4 timer at gennemgå de forskellige steps i processen, sådan at dit badekar kommer til at se ud som nyt.

Samtidig er det langt billigere, end de fleste forventer. Og én ting er sikkert: Det er den billigste løsning sammenlignet med at købe helt nyt.

Klik her for at læse mere om at reparere emalje badekar.

More articles