Kan badetøj til baby gå i arv?

26 April 2019
Anders Lundtang Hansen
Kan badetøj til baby gå i arv?

Når din baby skal lære at svømme, er det som regel noget, man foretager sammen med barnet allerede fra en helt tidlig alder.

Det kan faktisk ske allerede fra, at babyen dårligt nok har lært at kravle, men stadig kan finde ud af at pjaske og fumle rundt i vandet.

Selvfølgelig sker det sammen med en voksen, og derfor kan man ofte foretage baby-svømning i vand-arealer – ofte i en svømmehal – hvor vandet er dybt og ikke alene ville kunne dække hele babyen, når man dækker den ned, men næsten også den voksne med.

Måske er man endda i sådan et område af svømmehallen, hvor vandniveauet kan stige og falde afhængigt af, hvor man befinder sig hende i bassinet og bevæger sig frem og tilbage i.

Selvfølgelig er man ikke ude i, at man forsøger at drukne barnet, men når babyen fra en spæd alder kan få en fornemmelse af at være omgivet af vand, så sender det både påmindelser tilbage til en tid, hvor babyen var inde i moderens mave, og så bliver babyen fortrolig med at gebærde sig i vand.

Muligvis kan barnet ikke huske dette senere hen i livet bevidst, men den slags lærdom kan sætte sig intuitivt, så barnet fra noget nær fødslen af kan finde ud af at befinde sig roligt i vandet og får positive oplevelser med dette og ikke får vandskræk.

Men selvfølgelig skal man have badetøj til baby, som passer i form og udseende, da det ikke altid er velset i alle svømmeklubber, at babyen er nøgen.

Babyer vokser som bekendt hurtigt i de unde alderstrin, så man kan spare en hel del penge ved ikke at skulle noget nær købe en ny størrelse badedragt hver gang, babyen skal til babysvømning, ved at lade badedragten gå i arv.

Ønsker man sig dog, at babyen er iført noget moderne, tidssvarende og solidt af en badedragt, så kan det nok bedst svare sig at købe fra ny hver gang.

More articles