Hvornår skal valget falde på en dobbelt hoveddør?

30 April 2022
Silje Hansen

I mange hjem ses der primært en helt almindelig hoveddør, som består af en dør. Men hvornår giver det egentlig mening at vælge en, som er dobbelt? Det tager vi et nærmere kig på her. 

Tilfælde hvor du bør vælge en dobbelt hoveddør

Når du ønsker at lukke endnu mere lys ind 

Du bør vælge en dobbelt hoveddør, når du ønsker at lukke endnu mere lys ind. For hvis du f.eks. vælger en model, som er med ruder, så er det lige præcis, hvad du kan se frem til. Du vil nemlig allerede fra dag 1 se, hvordan der kommer det smukkeste lysindfald ind i entréen.

døre

Når du ønsker en bemærkelsesværdig hoveddør 

Det kan også være værd at overveje en dobbelt hoveddør, hvis du ønsker en hoveddør – og en indgang – som er ekstra bemærkelsesværdig. For det kan du se frem til at opnå, når du vælger en løsning som denne. 

Når du ønsker ekstra plads

Det kan også være en idé at vælge en dobbelt hoveddør, når du ønsker ekstra plads ind i dit hjem. For det er også en ting, du kan se frem til, når du går med dette valg. Du vil nemlig have muligheden for at kunne åbne to døre op frem for en – og det kan om noget være guld værd, hvis du skal have mange gæster, når du skal have nye møbler eller andet stort ind i boligen. 

Hvilken dobbelt hoveddør skal du vælge? 

Der findes mange forskellige dobbelt hoveddøre. Og du bør naturligvis gå med den, som også passer til lige netop din bolig. Det kan både være ift. stilen, farven m.m. For du vil opleve, hvordan hoveddøren har utrolig meget at sige for boligens udtryk. Derfor er det også ekstra vigtigt at vælge den helt rette, så du også kun bliver bekræftet i dit valg, hver gang døren åbner: https://klarvinduer.no/dorer/dobbel-ytterdor.

More articles