Hvordan giver jeg mine medarbejdere julefirmagaver i 2021?

16 April 2021
Astrid Pedersen

editorial

Det kan godt være noget af en bet at skulle betænke de ansatte med julefirmagaver, når nu man hverken kan holde juleafslutning eller julefrokost i virksomheden. Det er trods alt i denne anledning at man sædvanligvis vil uddele gaver og ønsket om en glædelig højtid.

Du behøver dog ikke at afstå fra at begave dine medarbejdere op til jul, for det kan sagtens lade sig gøre at give rundhåndede og velfortjente julefirmagaver selv om de enkelte medarbejdere – eller du selv – ikke er fysisk til stede. Du kan nemlig blot benytte Julefabrikken ApS som er en online service særligt beregnet til indkøb af julefirmagaver.

Med Julefabrikken ApS kan du både bestille firmaets julegaver til de ansatte og få dem sendt ud til hver enkelt medarbejder. Det er nemt og bekvemt – og du slipper for bøvlet med selv at skulle pakke julegaver ind og sende dem via dit lokale posthus. Og hvis du vil være helt sikker på at dine medarbejdere får præcis hvad de ønsker sig i julegave vælger du et Your Gift Gavekort.

Hvad er et Your Gift Gavekort?

Et Your Gift Gavekort fra Julefabrikken ApS er et gavekort til diverse julefirmagaver som du finder i den online shop på julefabrikken.dk.

Med et Your Gift Gavekort kan dine medarbejdere frit selv vælge deres julegave inden for en pris klasse du selv fastsætter. Your Gift Gavekort fra Julefabrikken ApS fås til 250,- 400,- 560,- og 640,- kroner plus fragt som du også betaler up front.

Udvalget af julefirmagaver hos Julefabrikken ApS er stort og varieret, og tæller såvel designer varer som interiør og møbler fra brands så som BITZ, Södahl, Medusa, ADAX, Rosti, Morsø, Zone, Villa Collection, HOLM, Blomsterbergs, Normann Copenhagen, Lyngby Glas og Severin. Du kan selvfølgelig også finde de mere traditionelle julefirmagaver så som for eksempel chokolade, lakrids og gavepakker med diverse godt til ganen.

Se hele udvalget på julefabrikken.dk.

More articles