Hvilken størrelse bh passer bedst?

07 april 2021
Maya Hindsberg

editorial

En BH er i dag en essentiel del af en næsten hver eneste person med brysters garderobe. Den kommer i mange former og farver, og der er derfor utrolig mange valgmuligheder. BH’er har nemlig også forskellige formål. Nogle skal støtte brysterne, nogle skal fremhæve dem, gøre dem større, eller har mere praktiske gøremål som sport eller amning.

Netop fordi der er så mange formål og forskellige kroppe, vil der også være mange forskellige modeller og typer. Til dagligt bliver de brugt til at være praktiske, men ofte er mange også glade for, at deres bh også er smukke. Find evt. en flot bh på https://www.love-lingeri.dk/

Find den rette størrelse

Det er utrolig vigtigt at finde den rigtige størrelse, når man skal købe lingeri. Lingeri, der ikke passer, vil nemlig sidde dårligt, måske give dig nakke og skuldre smerter og meget mere. Det kan dog godt være lidt af en jungle at finde ud af, hvad man skal bruge, og derfor er det en utrolig god plan at alliere sig med et målebånd. Dette gælder uanset, om du skal købe bh’er i butikken eller på nettet. Hvis du kender din størrelse, kan du dog bare gå med den.

Når du skal finde din omkreds, skal du starte med at måle omkredsen lige under brystet. Her er det vigtigt, at målet ikke sidder hverken for stramt eller for løst. Hvis den sidder for løst, vil den nemlig ikke støtte dine bryster nok og omvendt vil det være ukomfortabelt med en bh, der er for stram.

Derefter skal du finde skålstørrelsen. Her skal du tage en bh på og måle omkredsen hen over din brystkasse, der hvor brysterne er størst. Det kan godt være en fordel at få en ven eller partner til at hjælpe dig. Derefter trækker du dette mål fra din omkreds. Differensen vil så beskrive din skålstørrelse. Måleskemaer kan findes på nettet.

Flere Nyheder