Hvilke rum kan dekoreres med fototapet?

16 November 2020
Astrid Pedersen

editorial

Fototapet kan faktisk anvendes i alle rum i huset – måske med undtagelse af badeværelset, som ikke er et rum der generelt egner sig til opsætning af tapet. Men bortset fra det kan du bruge fototapet i alle rum i huset til at skabe en mere spændende og levende atmosfære, end kedelige ensfarvede vægge kan tilbyde.

Der findes rigtig mange forskellige varianter af fototapet som hver især egner sig til forskellige rum og varierende udtryk. Og du kan frit vælge og vrage i det store sortiment hos Sohu ApS.

Find flot fototapet til børnenes værelser

Især børne eller teenager værelset er et oplagt mål for lækkert fototapet. De helt små børn kan glæde sig over farvestrålende fototapet som afbilder elskede tegneserie figurer eller søde dyr – eller måske hele eventyr universer, med slotte, prinsesser og enhjørninger.

De lidt større børn kan du med fordel tage med på råd når der skal vælges fototapet til værelset. Din hesteglade pige vil sikkert være vild med det mange flotte fototapeter med heste i fuld størrelse, og din fodbold tossede søn vil sætte pris på hver dag at vågne op til synet af de berømte sports stjerner – eller med udsigt over en af verdens største fodbold arenaer. Og din rejseglade teenager kan vælge et af de flotte fototapeter med motiver fra verdens storbyer.

Giv stuen en ny dimension med kreativt fototapet

Du er måske ikke så interesseret i at have hverken sports stjerner, pop idoler eller superhelte fra Marvel eller DCs universer til at pryde væggene i din stue. Her kan du i stedet med fordel vælge et klassisk fototapet som giver illusion af en smart og moderne murstensvæg – eller af et old school bibliotek fyldt med klassiske værker.

Du kan få meget mere inspiration i den online shop på sohu-shop.dk

More articles