Hvad skal der ned i den drikkedunk?

08 August 2021
Anders Lundtang Hansen

Det kommer nok lidt an på, hvad man skal bruge drikkedunken til, alt efter hvad man putter i den.

Nu behøver den jo ikke være begrænset til én type væske, da man kan bruge den samme til at have vand i sig, som man kan have sodavand i den.

Men nogle dunke er dog bedre til at holde på varmen, hvorfor de passer bedre til te og kaffe, så den væske kan holde sig varm længe.

Nogle drikkedunke skal måske bruges, mens du er på en længere vandring, der kan involvere flere kilometer og endda bakker, så man skal have en drikkedunk, der kan holde til nogle knubs undervejs.

Andre vil gerne have en drikkedunk, der har et specielt design, så de ser mere på det æstetiske end det praktisk.

Atter andre vælger så at købe deres drikkedunk fra et bestemt sted såsom: https://dingadget.dk/drikkedunke

Har du fundet væske til drikkedunken?

Måske er man den type, som der godt kan lide at have lidt forfriskende vand på sig, når de er ude at gå tur, hvor de håber, man lige kan fylde den op undervejs.

På arbejdet kan man også have sin egen drikkedunk, man fylder med noget at drikke i løbet af dagen, da den kan indeholde en del mere væske, end hvad kopperne kan på arbejdspladsen – og så ved de andre kollegaer også, at det her er din personlige drikkedunk.

Du kan have brygget noget te eller øl derhjemme, som du gerne vil tage med over til naboen eller en ven, og så er den her drikkedunk også meget bevendt til det formål.

Apropos øl så kan man jo også bruge den til at fylde lidt alkohol i, hvis man er på vej til fest, men man gerne vil have lidt at drikke undervejs, uden der er andre folk, der dømmer en.

More articles