Hvad kræver det at blive revisor i Skive?

22 January 2021
admin

“Hvad vil du gerne være, når du bliver voksen?”

Den sætning er nok én af de mest bruge sætninger, fra da man var barn. Man lavede næsten ikke andet end at snakke om, hvad man gerne ville være, når man blev voksen. Det var uanset om man var dreng eller pige, venner eller uvenner, ja så gik snakken på, hvem der ville være politimand, prinsesse eller cirkusstatist. 

Der var mange muligheder, det er helt sikkert. Som årene gik, og vi blev ældre, begyndte vores realitetssans heldigvis at ændre sig en del. Vi stoppede med at drømme om at blive prinsesser og prinser – bevares, det kunne da have været fedt – og begyndte at hælde mere til politimand, sygeplejerske og dyrelæge. 

Dernæst fandt vi så ud af, at de forskellige uddannelser krævede en del. Enten en bachelor uddannelse eller lignende. Nogle krævede bare en STX, hvor nogle krævede en professionsbachelor. Det var meget forskelligt. Der kom også nye uddannelser til, som gjorde det endnu sværere at vælge. Mulighederne er mange for det unge individ. 

Revisoruddannelsen

En uddannelse, der også kom på banen var revisor uddannelsen. Den er som sådan ikke en uddannelse, du kan nemlig godt være revisor uden at være uddannet, så længe du bare har et øje for tal og ikke mindst kan lide at arbejde med det. 

Hvis du dog vælger at tage en uddannelse indenfor feltet, så du står bedre er der mulighed for at tage en trainee uddannelse, der tager 2 år. Hvis du for eksempel tager en trainee hos en Revisor i Skive, vil der oftest være rig mulighed for også at møde andre unge, der går med samme drøm. 

Der vil opstå nærvær og godt kollegaskab, og du vil have en masse at sparre med, hvis du er tvivl. Derudover vil du via en buddy skulle løse svære opgaver i praksis.

More articles