Hvad gør man, når man har fået en karosseriskade?

15 August 2022
Camilla Sørensen

editorial

Hvis du er involveret i en bilulykke, er der stor sandsynlighed for, at din bil har brug for en eller anden form for reparation af karrosseriskader. Selv hvis din bil ser ud til at være i orden, er det bedst at tage den til et tjek på et kvalificeret værksted. Mange mennesker er ikke sikre på, hvad de skal gøre, når de har en karrosseriulykke, så vi har sammensat denne praktiske guide for at hjælpe dig!

Hvis du har været udsat for en karrosseriulykke, skal du først og fremmest vurdere skaderne. Hvis din bil er køreklar, skal du køre den til et sikkert sted uden for trafikken. Hvis din bil ikke er kørbar, skal du ringe efter en kranvogn, der kan køre den til et kvalificeret værksted.

skadecenter

Find et egnet værksted

Når du har vurderet skaden, er det tid til at finde et kvalificeret værksted. Du kan spørge venner og familie om anbefalinger eller søge efter certificerede værksteder på nettet. Når du har fundet et par værksteder, der ser lovende ud, skal du ringe til dem og spørge om deres priser og serviceydelser.

Når du vælger et værksted, skal du sørge for at spørge om deres garantipolitik. De fleste velrenommerede værksteder tilbyder en eller anden form for garanti på deres håndværksmæssig udførelse. Det giver dig sikkerhed for, at reparationen bliver udført efter en høj standard.

Sørg for at få et skriftligt overslag, før du giver tilladelse til at udføre noget arbejde. På den måde undgår du skjulte omkostninger senere hen.

Få din bil repareret!

Når du har fundet et kvalificeret værksted, er det tid til at få din bil repareret! Teknikerne på værkstedet vil udføre de nødvendige reparationer og få din bil til at se så god som ny ud på ingen tid.

Og det er vigtigt, at få bilen repareret – også selvom du tænker, at du sagtens kan køre videre. Det kan nemlig være farligt at fortsætte kørslen med en karosseriskade.

More articles