Hvad er det smarte ved sandwichelementer?

24 November 2020
Silje Hansen

editorial

Hvad end der snakkes om sandwichelementer, skillevægselementer, facadeelementer eller andre former for betonelementer, så er de alle utrolig smarte i et byggeprojekt. Hvis ikke du er helt kendt med disse elementer endnu, så er der god grund til at læse med videre. 

Derfor er sandwichelementer smarte

Et sandwichelement er et betonelement, der kan bruges i forskellige slags byggeprojekter. Det kan være, der skal opføres en lagerhal, et etagebyggeri, en fabrikshal eller noget helt fjerde. I projekter som disse kan det være utrolig tidsbesparende, at der trækkes betonelementer med ind i processen. 

Hvis du er med i et byggeprojekt, hvor der bestilles betonelementer, så kan der laves elementer, som passer til præcis de mål, du ønsker. Desuden kan elementerne også laves, så overfladen er i det udseende, du ønsker. Derfor er det også en rigtig god idé, at du tager en god snak med det firma, som kan levere betonelementer. På den måde er du også sikker på, at du får indfriet de ønsker, du har til de elementer, der skal laves til dit projekt. 

Som du måske kan fornemme, så kan sandwichelementer eller andre betonelementer sætte ekstra fart på et byggeprojekt, da der kommer hele elementer, som er klar til at kunne monteres direkte. Derfor er betonelementer generelt også noget, som ses i flere og flere byggeprojekter. Det vil du sikkert også opleve, hvis du går forbi en byggeplads, uanset om det er i midtbyen eller længere ude. 

Hvordan får du lavet sandwichelementer? 

Der er ingen tvivl om, at det kræver erfaring og ekspertise, når der skal laves sandwichelementer. Derfor finder du også firmaer, som har ekstra meget erfaring på dette punkt. Det vil du også opleve, hvis du henvender dig til thomas praefab. 

Med thomas praefab finder du et firma, som har intet mindre end 40 års erfaring, når det kommer til produktionen af betonelementer

More articles