Hot Shot er det nye inden for børneure

08 February 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Der herskede en tid, hvor alle raske børn gik med armbåndsure, og det udfyldte en funktion, som vi har andre måder at ordne på i dag, men dengang var det virkelig essentielt, at børnene have de ure på sig, eller de som minimum gik sammen med andre, der benyttede sig af de ure.

For det var på den måde, at de kunne overholde aftaler og være de steder, hvor de skulle være, og det gjaldt især, når de skulle sørge for at være hjemme.

Det var jo ikke alle steder, hvor man havde gadelamper, så man kunne sige til ungerne, at de skulle tage hjem, når de gadelamper blev tændte.

Og dengang tog man også mere ud at lege, fordi man ikke havde de samme underholdningsmuligheder indenfor, som man har nu.

Men den tid har ændret sig markant, men det kan være ved at ændre sig med Hot Shot.

Hot shot

Giv dine børn børneure fra Hot Shot

Børnene blev næsten påduttet dengang at have sådan et analogt ur på armen, også selvom de ikke ønskede det, eller de ikke syntes, det så sejt ud.

Så kom der digitalure til, og så blev det virkelig sejt at gå med dem, fordi man kunne se tiden meget præcist, og det var det helt nye.

Unge mennesker kan nok dårligt se et digtalt armbåndsur for sig uden at søge efter det på nettet.

For nu om dage har selv helt små mennesker en smartphone, så forældrene bare kan ringe efter dem, hvis de vil have dem til at komme hjem, eller der er ændringer i aftalerne; så der er sådan set ikke brug for armbåndsure, når man har tiden på ens telefon.

Men med mærket Hot Shot kan man få seje armbåndsure, som praktisk talt alle har råd til at eje og give deres børn, så det fænomen kan blive populært igen.

More articles