Har du en idé om, hvad der skal ses på ved et bilsyn i Aabenraa?

22 March 2021
Anders Lundtang Hansen

editorial

Man skal jo se på en bil til et bilsyn i Aabenraa, som man skal se på biler alle andre steder i landet, så de kan være lovlige at køre på de danske veje med.

Derfor har man nogle bestemte ting, som man altid kigger efter, der kan være iøjnefaldende, eller som man bare ved, at der er problemer ved ved biler.

For man behøver jo dårligt kigge på alle de andre ting (grundigt), hvis man kan se, at der er et alvorligt problem med bilen forud, som der skal fikses hurtigst muligt, inden den kan være klar igen – eller man kan begynde at se på de andre ting også.

Det er som at være til en eksamen, hvor man klarer nogle delprøver fint eller okay, men hvis man ikke har styr på det helt basale, så dumper man med det samme.

Derfor kan man ikke altid vide sig sikker på, hvad der kommer til at ske ved et bilsyn.

Bilen til bilsyn i Aabenraa bliver kigget grundigt igennem 

Selv hvis der ikke lige er noget, som der springer i øjnene, så har man det næste afsnit, som man kigger på, hvor der tit opleves problemer.

Det kan være specifikt for den type bil, du dukker op med, eller man bare ved med bilens alder, at der er nogle typiske skavanker, som man ser med alderdom på biler.

Ligeledes kigger man så også efter i sømmene, hvor man måske finder de mindre problemer, som måske ikke gør bilen ulovlig at godkende, men hvor man siger til ejeren, at det er noget, som man skal få set på snarest muligt eller i den nærmeste fremtid, da der kan være problemer, der er ved at opstå her.

Så ved man også, hvad man skal holde øje med fremover, når man har været til syn, så man er bedre forberedt næste gang.

More articles