Gør sommeren til en fest med mad ud af huset

16 June 2021
Astrid Pedersen

editorial

Det tegner til at blive en alletiders sommer, med sol, varme og frem for alt lettede restriktioner. For manges vedkommende betyder dette at der skal tages revanche i forhold til de mange fester som igennem det seneste år er blevet udskudt igen og igen.

Dette gælder for såvel bryllupper, konfirmationer, studentergilder og barnedåb som for runde fødselsdage, sølv- og guldbryllupper. Og mon ikke der er mange store familier som har måttet undvære hinandens selskab i det forgangne år!

Bestil mad ud af huset til livets store fester

Står du og din familie således for at skulle fejre en milepæl, og skal fejringen foregå på din matrikel, er du sikkert allerede godt i gang med at planlægge.

Når der skal holdes fest med mange gæster er der mange praktiske forhold som skal overvejes. Det er selvfølgelig vigtigt at finde ud af om man overhovedet har plads til al denne festivitas, om alle kan komme til at sidde ned, og om man kan fremtrylle de påkrævede mængder af bestik, glas og service. Og så er der selvfølgelig hele forplejnings delen. Når mange gæster skal bespises på én gang kræver det en del forberedelse.

Du kan sagtens belave dig på at skulle tilbringe flere timer, måske endda dage, i køkkenet i forbindelse med tilberedning af de mange retter. Du kan samtidig risikere at rende ind i problemer i forbindelse med opbevaring af såvel råvarerne som af de færdigproducerede retter.

Det kan således være en rigtig god idé at overveje mad ud af huset. Og til dette formål kan du med stor fordel vælge det danske catering firma Kokken & Jomfruen.

Hvorfor skal jeg vælge Kokken & Jomfruen?

Kokken & Jomfruen har igennem flere årtier serviceret danske kunder rundt omkring i landet i forbindelse med såvel fester og receptioner. Klik ind på Kokken & Jomfruen og bestil mad ud af huset til din fest.

More articles