Gør din have klar til foråret

10 november 2019
Frederik Mikkelsen
image

Hvis du skal have ændret din have til foråret, bør du allerede nu gå i gang med planlægningen. Det kan være et større projekt at lægge ny indkørsel, terrasse, fliser, plante nye buske, træer og blomster. Endvidere kan det være, der er en masse malerarbejde der også skal gøres. Hvis du laver en plan og en strategi for dit udendørs arbejde, vil det gå meget nemmere når foråret atter kommer frem.

Hvis du bor i Varde, og måske ikke selv er det store havemenneske, bør du kontakte din nærmeste Anlægsgartner i Varde. Uanset om din have skal have den helt stor omgang, hvor der er en masse graverarbejde eller om det kun skal være omplantning og nyplantning, bør du bruge professionelle folk.

Få tid til familien med hjælp til haven

Hvis man er en børnefamilie, og man har et 37 timers job, kan tiden være knap til alle de praktiske gøremål. Hvis du ikke har tid og overskud til alt knoklearbejdet når du kommer hjem, er det dejligt at vide at andre laver det. Hvis dette er dit tilfælde, ved du også at alle opgaverne bliver gjort indenfor en overskuelig tid. De fleste firmaer har deadline på deres projekter. Så i stedet for du kommer hjem til havearbejdet, kan du med stor fordel og samvittighed sætte dig på dine nye terrasse og drikke en kold øl. Endvidere kan du nyde foråret og sommeren i haven med familien, alt i mens de nye og friske blomster kommer frem. Alt dette, helt uden du selv har rørt en finger.

 

Lav gerne en hyggelig stemning i haven i form af nogle lamper og hyggekroge. En god ide, kan være at have sin egen bålplads hvor der er mulighed for bål, snobrød og ristet skumfiduser. Hav gerne andre hyggekroge, hvor der er mulighed for en slapper i skyggen i hængekøjen.

Flere Nyheder