Godt at vide om robotplæneklippere

26 February 2021
Maya Hindsberg

editorial

En robotplæneklipper har brug for at vide, hvor den skal køre, hvad den skal klippe og ikke mindst hvad den ikke skal klippe. Derfor er du nødt til at sætte kabler ned i haven, som kan fortælle robot plæneklipperen, hvor den skal køre.

Du kan sådan set godt selv gøre det, men du kan også gøre dit liv nemmere, ved at bestille en montør, samtidig med, at du køber din robotplæneklipper, som kan hjælpe med at sætte kabler ned. Det gør, at du hurtigt og nemt kan komme i gang med at slå græs, og slipper for besværet. Læs mere om det her: https://kabelnedlaegning.dk/installation-af-robotplaeneklipper/

Fordele

En af de store fordele ved at købe en robotplæneklipper er, at den stort set er lydløs, og at du derfor ikke bliver generet af lyd. Derudover kan du også få robotplæneklippere, der kører på solcelleenergi, hvilket også gør det til en god grøn løsning. Udover dette, så kan du også få lov til at sidde og nyde at se dine naboer slås med at slå deres græsplæne manuelt, hvilket virkelig kan gøre en god lørdag endnu bedre, da det for et par måneder siden var dig. Du får altså både en praktisk og tidsbesparende løsning.

Inden du går i gang

Inden du kan komme i gang med at slå græs, er du nødt til at få robot plæneklipperen installeret. Men det medfører, at der skal nedsættes kanter, så den ved, hvordan den skal navigere, der skal opstilles en lade station, som gerne skal have adgang til et udendørsstrømstik, og også helst skal stå i skyggen, da det forlænger maskinens levetid, og så skal den også konfigureres, så den kører, og slår på den måde, du ønsker. Derudover er det en god ide at tjekke op på din forsikring, da det kan tænkes, at der er speciale regler for, hvornår den er forsikret.

More articles