Gode råd til at vælge den rigtige gulvsliber i Tilst

08 January 2020
Camilla Skøtt

editorial

Pæne gulve gør meget for udtrykket i din bolig, og derfor er der mange, der vælger flotte trægulve – de kan nemlig sættes i stand, når de begynder at blive grå og kedelige at se på. Leder du efter en gulvsliber, så kig med her, hvor vi giver gode råd til at vælge den rette.

Generelt set har håndværkere ikke det bedste ry, og derfor er mange bange for at takke ja til et tilbud. Sådan behøver det ikke at være – ikke med gulvslibere i hvert fald. At vælge rigtigt kræver bare, at du gør dit forarbejde godt.

Mangler du en gulvsliber i Tilst, så stil dig selv nedenstående tre spørgsmål, inden du siger ja tak til et tilbud.

1) Er prisen eller kvaliteten vigtigst?

Som med så mange andre ting er der en sammenhæng mellem pris og kvalitet, når det kommer til gulvafslibning. Derfor er du nødt til at spørge dig selv, om du går efter den skarpeste pris eller om du er villig til at betale lidt mere for et godt stykke arbejde? Som udgangspunkt siger man, at en dårlig gulvafslibning skal gentages efter 1-2 år, og derfor er der som regel ingen penge at spare på den lange bane.

2) Tager virksomheden din forespørgsel alvorligt?

Føler du, at dine spørgsmål bliver taget alvorligt, når du ringer til gulvvirksomheden for at indhente et tilbud, eller forsøger vedkommende at spise dig af med en standardpris? Der findes ikke standardopgaver, når det kommer til gulvafslibning, og derfor er det vigtigt, at du lytter til din mavefornemmelse og føler, at du bliver hørt. Har gulvsliberen eksempelvis set dit gulv? Har vedkommende spurgt ind til den nuværende stand? Kender virksomheden dine ønsker til efterbehandling.

3) Hvad siger andre kunder?

Det kan virke som et billigt trick, men det er effektivt: Brug nettet til at undersøge, hvilke erfaringer andre kunder har med en given virksomhed. Er de grundlæggende gode, kan du lettere vælge med ro i sindet.

More articles