Giv en regnmåler i indflyttergave

25 maj 2021
Astrid Pedersen

editorial

Måske kender du regnmålere fra danske haver, hvor de pryder blomsterbede og kan fungerer som pendant til fuglebadet. Det kan være at du synes de analoge regnmålere er et uddateret fænomen som for længst er blevet overflødiggjort af de digitale af slagsen. Men en regnmåler er andet og mere end et redskab til at måle nedbør. Den udgør også en fin gaveidé.

Giv en regnmåler som gave

Kender du en person eller et par som netop har købt hus med have? Så er det oplagt at finde på noget til boligen som indflytter eller house warming gave. Hvis du ikke er helt klar over hvordan den nybagte bolig ejer har valgt at indrette sig når det kommer til interiør kan du i stedet for et stykke decor vælge en gave til haven.

Det er meget sandsynligt at haven trænger til en kærlig hånd før den kan tages i brug – og at der ikke i forvejen findes pyntegenstande og andet som kan gøre haven hyggelig og hjemlig. Så hvorfor ikke begave haven med en sød regnmåler?

Vælg den rette regnmåler som gaven til haven

Når du vælger at købe en regnmåler er det ikke så vigtigt om den matcher øvrig indretning i boligen. Dens primære formål vil være pynt og hygge. Du kan således vælge frit iblandt et stort udvalg af regnmålere som hver især er sjove, fine og finurlige på deres egen måde.

Hos Gladegaver.dk finder du et velassorteret udvalg af regnmålere i alle tænkelige udformninger og med søde detaljer. Du kan for eksempel vælge en regnmåler med en lille fugl eller en frø som vogter over måle glasset.

Hvis din ven, bekendte, eller nye nabo er cykel entusiast kan du vælge at anskaffe en regnmåler med en metal cykel påmonteret. Og er vedkommende landmand, er en regnmåler med en sød lille traktor i rød eller blå en oplagt gave.

Se alle regnmålere på Gladegaver.dk.

Flere Nyheder