Frisk og skummende øl fra fadølsanlæg

17 March 2022
Astrid Pedersen

editorial

Skal hele villavejen eller parcelhuskvarteret holde fælles vejfest, eller står den på hyggelig komsammen i din lokale sports forening? Så får I brug for et bredt udvalg af forskellige remedier. Hvis I ikke har adgang til store lokale i foreningen, og hvis vejfesten eller sammenkomsten ikke skal ødelægges af dårligt vejr, får I blandt andet behov for et telt eller en pavillon.

I skal også ud og leje borde og store hvis der ikke er møbler til rådighed, og ingen ønsker at stille deres private indbo frem. Og endelig er det en god idé at sørge for nedkølede drikkevarer hvis festen skal være en succes.

Fadølsanlæg til udlejning – hyggeligt og praktisk

Man kan hurtigt komme til at løbe tør for køleskabsplads, især hvis der samtidig skal stå madvarer på køl. Derfor kan det komme til at knibe med nedkølede drikkevarer. Og det er de færreste som synes at lunken, doven øl er et hit.

fadølsanlæg

Derfor er det en god idé at overveje leje af fadølsanlæg. Med et fadølsanlæg vil der til hver en tid være kølig og frisktappet øl til rådighed. Et fadølsanlæg leveres nemlig med en selvstændig køler som holder øllen kold og frisk. På den måde sparer du plads i køleskabet, og slipper for at skulle servere øl ved stuetemperatur.

Selv på den varmeste sommerdag vil et fadølsanlæg i høj kvalitet nemlig kunne holde øllen kold og perlende ved hjælp af tilsat kulsyre. Med et fadølsanlæg til udlejning kan du vinke farvel til varm og doven øl, og sige goddag til skummende og festlig fadøl.

Hvor kan jeg leje et godt og billigt fadølsanlæg?

Den næste gode nyhed er at leje af fadølsanlæg ikke behøver at koste dig hvad der svarer til spidsen af en jetjager. Du kan hos Torstein Drikkevareservice ApS finde lige det fadølsanlæg du søger, og få det leveret på adressen. Læs mere på torstein.dk.

More articles