Forskellige typer af gulvservice på samme tid – eller på skift

08 September 2020
Anders Lundtang Hansen

editorial

Du kender nok det udtryk med, at for mange kokke fordærver maden, og med det mener man jo, at når for mange mennesker skal varetage den samme opgave, så kan det blive for meget af de gode; de kommer op at toppes, og de kan ikke blive enige, hvorfor deres respektive kompetencer ender med at spænde ben for hinanden og korrumpere den endelige ret.

Intentionen var sådan set god nok, men derfor skal man ikke lægge alle sine æg i samme kurv af samme grund.

Men derfor kan du måske godt kigge på dit gulv og tænke, at NU er det ikke nok længere, at du bare lige svinger støvsugeren i ny og næ: NU skal gulvet virkelig have en overhaling af de store, hvor der skal bruges gulvservice af mange typer, hvor noget af dette skal hyres ind.

Giv plads ved gulvservice

Det er godt at have så meget gåpåmod, så man endelig har fundet motivationen – og ikke mindst pengene – til at gå lavet gulvservice.

Men det hele kan ikke aktualiseres på samme tid. Man er nødt til at lægge en plan.

Det giver jo ikke rigtig mening at vaske gulvet i bund, hvis man alligevel agter at få det slibet ned. Så kan en mindre rengøring gøre det.

Desuden kan man heller ikke give sig i kast med en rengøring lige bagefter, at man har fået udført en gulvafslibning, hvis denne også kræver en efterbehandling.

Her er man nødt til at vente på, at efterbehandlingen tager sin virkning.

Måske består din gulvservice da også i, at du gerne vil have hele gulvet udskiftet, og så giver det da slet ingen mening at rengøre det først.

Så er det jo bare med at fjerne det gamle gulv; hvis andre så vil genbruge det, kan de gøre det rent. Det kommer alligevel til at svine at fjerne sådan et gulv.

More articles