Forruder skal passe til bilen

26 april 2020
Anders Lundtang Hansen

editorial

Man hører ofte folk sige, at moderne biler efterhånden alle sammen ligner hinanden og kan være svære at skelne fra hinanden, medmindre man er kyndig kender eller kommer tæt på.

Ofte gør man også mere op i interiøret end eksteriøret, når man laver moderne biler, og det kan have noget at gøre med, at man har fundet formlen på, hvordan bilerne aerodynamisk og mest praktisk skal se ud, så de ligger bedst på vejene og manøvrere bedst.

Derfor kan man måske nok sige, at bilerne så mere bestemte og særegnede ud for bare en håndfuld årtier siden, men dengang gik man også lidt mere op i stil end sikkerhed og komfort – og så var det også nogle forbrændingsmaskiner af en anden verden.

Derfor har man i dag mere fokus på, at man skal have den positive køreglæde og opleve en god fornøjelse, man kører både langt og kort.

Således gemmer landvindingerne i maskinerne ofte i mekanikken og elektronikken, som man ikke lige kan se ved første øjekast.

Men derfor skal man jo stadigvæk have nogle reservedele til disse køretøjer, som passer til de specifikke modeller, selvom de ofte kan se ens ud umiddelbart.

Eksempelvis kan det jo være forruder, hvor man i gamle dage virkelig kunne se forskel på dem, hvor de buede sig og have forskellige anretninger ved sig.

De fleste moderne bilruder ser meget ens ud, men hvis man skal have udskiftet en bilrude eller flere i samme bil, så skal det være de rette, man vælger til disse biler.

Det er lidt at sammenligne med, når man ser en bil, der har fået en reservedel, der endnu ikke er blevet malet i samme farve som resten af bilen eller er lettere ukurant – det ser helt forkert ud på afstand.

Er man rigtig uheldig, kan en forkert forrude også være ulovlig at køre med.

Få et fantastisk tilbud på en forrude her: https://bilglas.dk/vi-tilbyder/forrude/ 

Flere Nyheder