Fordelene med gulvafslibning

06 November 2021
Steffen Hansen

editorial

Der er mange fordele ved at få slebet sine gulve. Det kan give dit gulv et helt nyt udseende, så det kommer til at se ud som dengang, du først fik det lagt. Herudover kan det også forlænge levetiden af dine gulve, så derfor kan det også være en god investering for dig. Læs med i dette indlæg om de andre fordele, der er ved gulvafslibning. 

 

 

1. Det kan få dine gulve til at se helt nye ud

Efter en vis periode kan kvaliteten af dit gulv godt blive dårligere. Det er ikke længere så skinnende som før, og der kan endda være buler på grund af slitage. Du behøver dog ikke at udskifte dem helt, fordi gulvafslibning fra en professionel kan genoprette gulvets tidligere flotte overflade. Faktisk kan det endda give gulvet et helt nyt udseende. Regelmæssig gulvafslibning kan sågar hjælpe til at få øget værdien af dit hus, hvis du overvejer at sælge.

Du får ofte i forbindelse med gulvafslibning også tilbudt efterbehandling i form af enten lud-, olie-, lakering-, eller sæbehandling. Det kommer an på, hvilket type gulv du har og hvor slemt i stand det er. Det kan den professionelle fagperson vurdere, når han/hun har slebet dine gulve.

 

2. Rengøringen bliver nemmere

Støv og snavs kan samle sig med tiden, og det kan blive svært at vedligeholde gulvet. Den gamle overfladebehandling kan også gøre det svært at feje eller vaske dit gulv, så det faktisk kommer til at se pænt ud. Med professionel gulvafslibning kan du dog nemt løse disse problemer. Ved at få overfladen slebet helt af, skaber du et rent lærred, der er klar til blive brugt igen. Det gør, at dit gulv bliver mere modstandsdygtigt, og kan klare lidt mere.

Du kan få et gulv, der er mere skridsikkert. Gamle gulve er måske glatte, men de kan også blive glatte, når de er våde. De udgør selvfølgelig ikke nogen fare, men det føles ikke ligefrem rart at gå på. Ved at få dine gulve slebet kan du faktisk få mulighed for at skabe riller, der giver bedre fodfæste.

More articles