Flotte trægulve i din nye bolig med hjælp fra gulvsliber i Tilst

12 February 2020
Astrid Pedersen

editorial

Har du investeret i ny bolig i Århus forstaden Tilst – og skal hele familien bo i området de næste mange år? Så kan I godt begynde at glæde jer. Tilst er et rigtig hyggeligt forstadskvarter med mange tilbud til såvel børn og unge, som til de voksne, når det handler om såvel skole og dag institutioner som når det kommer til sport, rekreation, hobby og fritids interesser. Og så ligger Tilst tæt på købstaden Århus med dennes rige kultur og uddannelses liv.

Få den rette hjælp til istandsættelse af din bolig i Tilst

Når man står for at skulle flytte – især over lange afstande, for eksempel fra by til land eller til forstad – er der nok at tænke på. Hele ens liv skal pakkes ned i flyttekasser, måske skal den gamle bolig sælges, og selve logistikken omkring flytningen skal være på plads.

Hvad du måske ikke har tænkt over, er at den nye bolig måske trænger til en kærlig hånd, og at dette kan være praktisk at få ordnet inden familien flytter ind med alt sit pik pak. Selv om der ikke er tale om det helt store renoverings projekt, kan det godt være meget rart i så vid mulig udstrækning at slette sporene fra tidligere beboere.

Dette kan for eksempel ske ved en grundig rengøring af såvel køkken som badeværelse, maling af lofter, vægge og indvendigt træværk – og så en gulvafslibning eller en gulvafhøvling, hvis gulvet i boligen er belagt med træ.

Til sidst nævnte opgave er det altid en fordel at alliere sig med det lokale gulvfirma. En dygtig og erfaren håndværker vil hurtigt kunne foretage denne behandling på effektiv vis. Og så slipper du selv for besværet med at gøre boligen indflytningsklar. Du kan altid få et gratis og uforpligtende tilbud på en gulvafslibning i Tilst på Gulvkanonen.dk

More articles