Flot og spændende fototapet til din bolig

08 November 2020
Astrid Pedersen

editorial

Skal stuer og værelser i din bolig have et frisk pust? Så kan du overveje at dekorere en eller flere vægge i boligen med fototapet i forskellige varianter. I det følgende kan du få tips og tricks til hvorledes du indretter med fototapet.

Hvor kan jeg opsætte fototapet?

Fototapet kan opsættes på alle vægge hvor du ellers ville kunne opsætte tapet. Der behøver ikke at være tale om en bærende væg så længe pudset på væggen er jævnt og ensartet. Du kan sågar opsætte fototapet på en skråvæg. Der findes rigtig mange motiver på fototapet som egner sig fint til denne placering, og som for eksempel kan skabe illusionen om et ovenlys vindue med udsigt til blå himmel eller til en smuk skov på en bjerg skråning, omkranset af tåge.

Hvilken type fototapet skal jeg vælge?

Der findes faktisk utroligt mange variationer over temaet fototapet, med forskellige motiver, farver og mønstre. Til soveværelset kan du for eksempel vælge et romantisk fototapet med smukke blomster motiver eller mønstre i boudoir stil. Du behøver ikke at opsætte fototapet på samtlige vægge for at føje en ny og spændende dimension til rummet. Du kan for eksempel nøjes med at dekorere soveværelsets endevæg med flot fototapet, og dermed skabe den helt rigtige stemning i et af husets vigtigste rum.

Fototapet til børnenes værelser

Det er også ganske oplagt at dekorere børne eller teenager værelset med lækkert fototapet. De allermindstes værelse kan for eksempel blive endnu sødere med fototapet som afbilder elskelige tegneserie figurer i douche farver, eller fine blomster, sommerfugle eller bamser. Og til de lidt større børn kan du finde fototapet med motiver af heste, sports stjerner eller teenager idoler.

Du kan finde et stort og velassorteret udvalg af kvalitets fototapet hos Sohu ApS. Se dem alle i den online shop på sohu-shop.dk

More articles