Find din nye elektriker i Horsens

28 October 2021
Astrid Pedersen

editorial

Som ejer af egen bolig er du selv ansvarlig for at kontakte en autoriseret elektriker eller el installatør hvis du har brug for hjælp til de faste el installationer.

Hvor finder jeg min nærmeste elektriker i Horsens?

Hvis du er bosiddende i Horsens eller nærmeste omegn hedder dit lokale elektriker firma Egebjerg EL. Hos Egebjerg EL finder du udelukkende dygtige fagfolk med den rette autorisation til at udføre elektriker arbejde i private boliger.

Egebjerg EL har igennem årene hjulpet glade og tilfredse bolig ejere i Horsens og omegn med deres faste el installationer, og kan være behjælpelig med alle former for el arbejde. Uanset om du skal have trukket et ekstra kabel fordi du ønsker at anlægge et nyt strøm udtag, eller om du skal have moderniseret de elektriske system er i hele boligen, kan Egebjerg EL hjælpe.

Egebjerg EL har mange års erfaring med elektriker arbejde, og de dygtige medarbejdere holder på kontinuerlig basis deres viden og ekspertise a jour gennem efteruddannelser og relevante kurser. Dette er din garanti for at dit elektriker arbejde bliver udført på sikker og forsvarlig vis, og med et resultat som er 100% tidssvarende.

Du får, med andre ord, el installationer som du og din familie kan have glæde af i mange år når du lader Egebjerg EL om at udføre disse. Og du kan være sikker på at dine nye elektriske installationer kan håndtere den store belastning fra apparater og hvidevarer anno 2021.

Egebjerg EL rykker også gerne ud i forbindelse med akut opståede nødsituationer. Hvis strømmen går i hele din bolig, og du ved at problemet ikke hidrører fra sikringerne, kan du altid tilkalde Egebjerg EL. Så vil de dygtige elektrikere sørge for at få identificeret og løst problemet så hurtigt som muligt.

Du kan læse mere om Egebjerg EL, og kontakte virksomheden for en snak om dine behov for elektriker hjælp i boligen, på hjemmesiden egebjerg-el.dk

More articles