Find den rette bh

07 April 2021
Maya Hindsberg

editorial

En bh er en vigtig del af mange kvinders garderobe, og det er derfor vigtigt, at den sidder helt rigtigt. Det betyder, at den helst skal side tæt ind til kroppen. Der må nemlig ikke være luft mellem skål og bryst, og den skal helst heler ikke ryge op, når man rækker armene i vejret. Så den skal sidde tæt, men dog stadig behageligt. Det opnår man ved at gå en velmålt omkreds og skåle, der passer. Her skal man være opmærksom på, at omkredsen ofte skal være mindre og skålene større, end hvad man måske lige regner med, og er vant til. 

Et andet fif er, at brystet ikke skal bule op over skålkanten, når man tager tætsiddende tøj på, da skålen så er for lille. Overgangen mellem bryst og skål skal altså være helt glat. 

Derudover skal man være opmærksom på at det ikke er skuldrene der skal bære brysterne, men derimod ryggen. Det giver nemlig alt for stor belastning på nakke og skuldre ellers. Find den rette bh på https://www.love-lingeri.dk/

Gode råd til om bh’en passer

Fordi skuldrene ikke er det, der skal bære det meste af vægten, er det vigtigt at tjekke, hvordan bagsiden af bh’en sidder, da det er med til at indikere om bh’en støtter som den skal. Ryggen af bh’en skal sidde helt vandret og må ikke virke som om den bliver trukket op, da den så ikke støtter ordenligt. Som hovedregel må det nederste af rygstykket ikke være højere end bøjlen i skålene.

Et andet godt råd er at tjekke skulderstopperne. For mange kvinder har nemlig ikke lige store bryster, hvilket gør at man er nødt til at justere skulderstropperne forskelligt. På den måde sikrer man nemlig, at ens bryster får den støtte de har brug for, men også at de ser ens ud.

More articles