Find brugte biler i Vejle hos autoriseret forhandler

07 July 2022
Astrid Pedersen

editorial

Skal familiens gamle bil skiftes ud, eller skal vognparken udvides med et nyt medlem? Så bør du overveje at finde en god brugt bil.

Hvorfor købe brugt når jeg kan købe nyt?

Måske finder du tanken om en spritny bil mere besnærende end idéen om at skulle investere i en bil som andre har brugt i måske flere år.

Det er da også ganske fortryllende at sætte sig ind i en fabriksny bil, som er udstyret helt som man ønsker sig. Duften af nyt indtræk og fornemmelsen af helt jomfruelige dæk mod asfalten er aldeles uforlignelig.

image

Men her skal du huske på at magien varer ganske kort. Inden for få uger er duften fordampet, og din nye bil er hverdag. Og hvad værre er: Din helt nye bils værditab påbegyndes allerede fra du triller ud over kantstenen foran forhandlerens showroom.

Herfra vil bilens værdi falde støt og roligt indtil kurven stabiliserer sig når bilen er et sted mellem tre og fem år gammel. Og så står du med en bil som faktisk kun er en brøkdel af sin nypris værd.

Få mere for dine penge – køb en brugt bil

Du kan ved at købe en brugt bil vende dette værditab til din egen fordel. Hvis du vælger en bil med de oven for nævnte tre til fem år på bagsmækken, får du ikke alene en bil som har masser af år tilbage under motorhjelmen.

Du får den også til en væsentligt lavere pris end hvis du skulle have købt bilen brugt. Det betyder at du ikke behøver at vælte husholdnings budgettet eller sætte dig i dyb gæld for at få råd til en aldeles udmærket bil. Og hele familien vil med sikkerhed kunne have glæde af den nye brugte bil i mange år fremover.

Find et stort udvalg af brugte biler i Vejle på atbiler.dk.

More articles